Banoffee pie.

Kexbotten 400 g digestivekex 175 g smör Fyllning 800 g sötad kondenserad mjölk (2 burkar) jag tog 1,1/2 burk tyckte de räckte. 3 st bananer 4 dl vispgrädde Gör så här 1. Kexbotten Sätt ugnen på 175 grader. 2. Krossa kexen till små smulor i en mixer och blanda dem med smält smör. 3. Tryck ut blandningen i botten och upp på kanten av en räfflad pajform med urtagbar botten. Jag tog en vanlig pajform, gick bra de med. 4. Grädda kexbotten i mitten av ugnen i cirka 10 minuter. Låt svalna. 5. Fyllning, köp färdig kokt kondenserad mjölk som numera finns. Så slipper du koka i flera timmar. 12. Vispa grädden fluffigt och skiva bananerna. 13. Fyll pajskalet med den kondenserade mjölken och lägg på ett lager av skivad banan. 14. På med den vispade grädden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0