Singoalla päronglass

Ny smak. Gick hem hos barnen men var ingen favorit hos mig.

Laktosfri yoghurt apelsin och papaya.

Ny smak som är super god. Önskar att den inte bara var tillfällig utan fanns där jämt. Så passa på att smaka på denna,innan dom tar bort den.

Lego duplo

Fick jätte fint lego på buzzador som barnen framförallt Sidney älskar. Dom stora delarna är lätta att sätta ihop även för dom mindre barnen vilket uppskattas så dom också kan vara med och bygga. Nu har vi byggt massa roliga saker tillsammans. Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det! Som buzzador får du utan kostnad (ibland till kostnad) testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail. Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är shallball):

Banoffee pie.

Kexbotten 400 g digestivekex 175 g smör Fyllning 800 g sötad kondenserad mjölk (2 burkar) jag tog 1,1/2 burk tyckte de räckte. 3 st bananer 4 dl vispgrädde Gör så här 1. Kexbotten Sätt ugnen på 175 grader. 2. Krossa kexen till små smulor i en mixer och blanda dem med smält smör. 3. Tryck ut blandningen i botten och upp på kanten av en räfflad pajform med urtagbar botten. Jag tog en vanlig pajform, gick bra de med. 4. Grädda kexbotten i mitten av ugnen i cirka 10 minuter. Låt svalna. 5. Fyllning, köp färdig kokt kondenserad mjölk som numera finns. Så slipper du koka i flera timmar. 12. Vispa grädden fluffigt och skiva bananerna. 13. Fyll pajskalet med den kondenserade mjölken och lägg på ett lager av skivad banan. 14. På med den vispade grädden.

Pulled pork.

1 kg fläskkarré 2-3 dl barbecuesås 0,5 msk paprikapulver 2 krm cayennepeppar 2 msk olivolja Lägg köttet i en gryta, häll över barbecuesåsen,olivolja, paprikapulver och cayennepeppar. Sätt ugnen på 110 grader. Sätt in grytan i ugnen när tänderna är borstade och gå och lägg dig. Efter ca 9 timmar tar du ut den. Köttet drar du sedan isär med 2 gafflar.

Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0