Paj

Fick lite extra energi när Denwer hade somnat igår så jag provade mig på att baka en plommon paj med tanke på att vi har massvis av plommon.
Till det gjorde jag en hemma gjord rårörd vaniljkräm på äggula, socker, vaniljstång och grädde.



Pajen blev lite besk då jag lät skalet vara kvar på plommonen ska prova utan skal och med lite mer socker nästa gång. Det var ju första gången och utan recept så det kan inte alltid bli helt perfekt första gången.

Tyskland fortsättning.

Väl frame i tyskland tog vi oss ner till hamnen där det var någon slags hamnfest med massor av folk.



Ett mycket fint piratskepp fann vi mitt i hamnen bland alla människor och allt festande. vi tog oss vidare bort från skeppet och in i vimlet för att se på mer.

Vi hittade massor av roligt för barnen hade Denwer varit lite större hade han förmodligen älskat att leka här.


Jag ville så gärna prova den här det såg så roligt ut barnen bara slängde sig ut och åkte.

Lite längre bort hittade världens godaste pizza som dom stod och bakade direkt ute på gatan i ett tält det doftade så gott, vi var bara tvungna att köpa en vilket vi inte ångrade.


Till efterrätt blev det jordgubbsspett med choklad på......extremt gott.


Mmmmmm.

Vi tog med oss maten till båthamnen och satte oss på en bänk och njöt av allt.

Tyskland.

Här börjar våran resa till Tyskland eller vi har snarare nu kommit en bit på vägen redan.




Längre ner i landet såg vi några vindkraftsparker vilket jag verkligen gillar det är en mycket bra energikälla och vinden är ju helt gratis. Me like......


Äntligen land  efter en lång resa har vi äntligen nått Danmark utan att veta vart vi ska sova för natten. Vi tar oss in i landet och äter på McDonalds där funderingarna kring hur vi ska åka och om vi ska sova här eller i Tyskland far fram och tillbaks i huvudet. Det är också spännande något nytt det var längesedan jag var i Danmark, jag minns knappt förra gången men bara vetskapen av att vi är i ett annat land gör att allting på nått konstigt sätt är mycket mer spännade och roligt.

 
En efterlängtat måltid avnjöts på McDonalds.


Vi beslöt oss för att fortsätta vår resa och den tog oss fram till färgan som leder oss till Tyskland. Då vi bara tänkt åka fram för att kolla prisena på biljetter insåg vi ganska så snart att när man väl tagit sig in på området är det väldigt svårt att vända och ta sig ut där ifrån igen, det fanns nu ingen återvändo vi köpte en biljett och tog oss till Tyskland.

Fortsättning följer.

inga bilder.

Ne det blir nog inga bilder idag heller behöver ha mer tid för att det ska bli bra.

Jag har precis kommit hem har varit och hämtat Denwer hos sin farmor, sen åkte vi och matade mamma och pappas katter för dom är nämligen iväg på en liten tur. (inte katterna alltså utan mam och pap hi hi hi.....)

Nu ska jag och Denwer fixa i ordning allt vi ska ha med oss, så kommer nog Ted hem från jobbet snart så vi kan åka.

Sova.

Hade tänkt lägga in ett långt inlägg med massa bilder idag men jag fastanade i annat på datorn och nu är jag alldeles för trött för att lägga in det.

Känner att jag behöver krypa till sängs nu om jag ska orka jobba imorgon, Lördag lika med mycket kunder i butiken men ofta riktigt kul arbete.

Hoppas att ni som är lediga imorgon får en solig och bra dag.

Slut på semestern

Nu är min semester slut och jag är tillbaka i verkligheten eller vad man nu ska kalla det. Idag blev det en tidig morgon och ett tidigt slut på jobbet viket kändes skönt men jag hade gärna stannat kvar i några timmar till hade såklart massor att göra som vanligt.

Är nu hemma och har precis ätit smörgås med stekta kantareller på som min svärmor plockat till oss och jag kan bara säga att det var extremt gott.

Får försöka ta oss ut i skogen och se om vi kan hitta någon svamp, kruxet är att det inte finns så många bra stigar där man kan köra barnvagn och plocka svamp samtidigt så vi får väll se hur vi kan lösa detta.




Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0