Rocky Roads eller guppiga vägar.....som jag säger ibland:)Idag har vi gjort en till omgång med favoriten Rocky Road, för er som ännu inte testat så kommer här receptet.

  • 600g Choklad. Jag använder 400g mörk blockchoklad och 200g ljus för att få lite mildare smak. I receptet står det 600g 70% choklad men jag tycker det blir för starkt så.
  • 1dl Skalade Pistage nötter.
  • 3dl Saltade Jordnötter.
  • 2 nävar marshmallows. Jag brukar köpa stora och dela i mindre bitar.
  • ca 300g Dumle.
Börja med att skala pistage nötterna och ta av pappret från Dumlen och eventuellt dela Dumlen på mitten vilket jag gillar att göra och dela marshmallowsen.

Smält chokladen långsamt över vattenbad och ställ lite åt sidan så den inte är jätte varm när du häller den över alla ingredienser som du lagt i en stor skål.

Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och häll upp allting, låt det stelna och skär sedan i lagom stora bitar.

Ät och njut.

DajmIngredienser:
  • 50g Smör
  • 0,5dl Sirap
  • 1,5dl Socker
  • 6tsk Kakao
  • Blockchoklad till garnering.

Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka ihop. Vill man ha en seg kola kokar man en kort stund och lite längre om man vill man ha den hårdare så kokar man lite längre.

 

Häll upp på smord plåt eller bakplåtspapper. Lägg på blockchoklad medan smeten är varm, låt smälta och bred ut.

Färdigt, vi gjorde dajmen lite segare mmmm.PHILIPS Sonicare tandborste- för buzzadorNu har jag testat PHILIPS Sonicare tandborste och jag måste säga att den har blivit min nya favorit, jag bara älskar den. Tänderna blir jätte blanka och sköna, man kan känner direkt hur rent det blir på tänderna med tungan.....denna tandborste är en suksee.

Så om du funderar på att köpa en ny el-tandborste skulle jag varmt rekommendera denna.


Jag fick nämligen möjligheten att testa den genom Buzzador där jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad (ibland till lägre kostnad)  testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig ( mitt användarnamn som buzzador är shallball ) 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken.
Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0