Grattis till alla mammor.

Nu ska jag passa på att säga grattis till alla mammor
och framför allt ett stort grattis till min MAMMA.

Det blir firnde lite senare under dagen.

Fast visst ja, jag glömde nästan av det är ju faktiskt även min dag idag
för även jag är mamma nu.

Får väll se om det kan komma ett grattis från Denwer.

Snart blir det frukost.

Idag vaknade Denwer ganska så tidigt och var ledsen, jag gick och gjorde välling åt honom som han slurkade i sig på bara några sekunder. Sen blev det ett blöjbyte det hade läckt ut så boddyn var alldeles blöt och jag tycker mig nu känna att det är dags att byta en blöja till eller kanske det bara var en liten fis?????

Ska försöka få liv i Ted så vi kan sätta oss och äta frukost innan vi ska iväg, känner att jag egentligen vill ta en dusch men det hinner jag tyvärr inte det får bli senare under dagen kanske efter vi flyttstädat man blir ju ändå rätt smutsig då.

Robinson

Vinnaren av årets Robinson blev Ellenor såg precis finalen.

Ett stort GRATTIS till henne.


Äntligen hemma.

Efter jobbet så hjälpte jag min bror att flytta lite, sen åkte jag till mina föreldrar för att hämta Denwer.

När jag kom fram så möttes jag av en jätte skitig liten kille, han hade nämligen hjälpt morfar att köra jord och att sitta högst upp på jordhögen var riktigt kul.

Så när vi kom hem fick han äta lite och sen åkte han direkt ner i badet och är nu ren igen.

Imorgon flyttar vi in lite möbler som vi ska få utav min bror som ska flytta och då inte behöver alla saker han har, så vi ska nog startar nog vid 10 tiden sen blir det flyttstäd i min bror´s lägenhet........=) och morsdag firande i farmors torp.


 

sov dags.

Blev väldigt besviken förut då jag köpt en jätte söt klänning som jag verkligen gillade jätte mycket men då jag inte han prova i butiken så köpte jag den och provade hemma.

Men till min stora besvikelse så är klänningen för stor och sitter inte alls som jag önskat så jag ska se om jag hinner byta den i morgon men jag skulle behöva prova den i en annan storlek fast jag har inte tid, har bara 30min rast och då ska jag hinna äta också. Är inte direkt känd för att äta fort men jag ska göra mitt bästa och se om jag kan hinna prova vill så gärna ha den.

Vi får väll se om jag kommer hem med nått nytt imorgon eller inte.

Men nu är det sovdags som gäller för min del.



Aj aj aj.



När jag stod i köket och lagade mat så råkade jag skada mig.

Tänkte vara lite nyttig och riva i en morot i köttfärsen och när jag stod och rev som bäst så slant jag såklart och rev av en bit av tummen, aj aj aj.

Men lite aloe vera och ett plåster  ska nog göra susen.



Dagens outfit



Skjorta - H&M (en gammalt)
Linne - ONLY
Jeans leggings - Gina Tricot
Blommiga skor - Dinsko




Det ringer

Nu är det snart dax att åka iväg och lämna Denwer hos sin mormor och morfar och för min del så bär det sedan av till jobbet.

Måste bara säga att jag är så glad över det fina vädret som kommit tillbaka igen, har saknat det.
Vi får hoppas att det håller i sig ett tag nu.


Hallå Hallå.....=)

Natti natti.

Ne nu ska jag ta och lägga mig och läsa lite i min tidning börjar sent imorgon så jag och Denwer har hela morgonen på oss att umgås och pyssla lite.

Sen ska han till mormor och morfar under tiden jag jobbar.




Jag har fått post.

Vecko Revyn



Idag damp Vecko Revyn ner i min brevlåda ohhh så glad jag blev äntligen lite läsning eller snarare en massa bläddrande och  kikande på alla bilder, brukar inte läsa så mycket i tidningen för än andra gången jag blädrar igen om den och har tålamod till att läsa.

Det är alltid roligast att titta på alla bilder för att sen läsa lite repotage.



Fika på jobbet.

Idag jobbade jag över skulle egentligen ha slutat kl 16:00 vilket skulle bli riktigt skönt att få komma hem tidig men så blev det inte, jag kom hem ca kl 19:00.

Fast jag valde såklart helt själv om jag ville jobba över eller inte men självklart så ville jag det, jobbar extra så ofta jag kan men det brukar tyvärr inte bli speciellt många extra timmar på mitt jobb :(



Men efter som jag jobbade över så hade jag även fika idag och då passade jag på att mumsa i mig en stor bit av den goda tårtan jag fått av min svärmor mmm det var riktigt smarrigt tillsammans med den varma chokladen.

Choklad som är min favorit.........det kan nästan inte blir för mycket av det.


Färskpotatis

Igår efter att vi städat av balkongen och pysslat lite så fixade vi iordnig årets första färskpotatis mmmm säger jag bara det var riktigt gott.


Ted´s tallrik med massa god mat han gillar sill men det är inget för mig så för min del blev det kycklingköttbullar till potaisen.


Min goda tallrik med mat mmmm men jag ska nog försöka göra kött till potatisen nästa gång men kycklingköttbullarna var helt okej snabbt och lätt.

Det kändes nästan lite som midsommar med potatisen sillen och det fina vädret.


Balkong

Igår hade vi jätte fint väder här hemma så vi passade på att sitt ute och äta frukost som alla andra soliga dagar då vädret tillåter.

Tyvärr så har vi extremt mycket pollen hos oss därav tog vi upp slangen för att spola av hela balkongen som var alldeles gul.

Denwer gillade att hjälpa till och spruta vatten och efter många vurpor på det blöta och mycket hala golvet så var han jätte blöt, även jag hade fått mig en dusch av vattnet rakt i ansiktet vilket var mindre roligt för mig.


Här halkade Denwer ett antal gånger men han hade jätte roligt i allt vatten som låg kvar.



Lite renare lite bättre.....=)

Fast det dröjer inte länge för än det är lika gult som förut tror jag, om ända allt pollen kunnde ta slut någon gång snart känner att det har varit så här riktigt länge nu.

Stackars alla allergiker säger jag bara.

Outfit.

Gårdagens outfit.



Hårband -Gina Tricot
Kofta - ONLY
Body - Gina Tricot
Kjol -Gina Tricot
Leggings - H&M
Skor - H&M



 

100 års kalaset.

Här har vi dom: 100:a åringarna.......=)



Kalaset igår var mycket trevligt med många jäster och mycket mat.

Det bjöds på grillat och sedan blev det tårta och kladdkaka, ja ni såg resultatet av en utav kladdkakorna i ett av mina tidigare inlägg.

Jag tror att jag tog tårta 2-3 ggr den var så himla god, ni vet sån där fromage/mousse tårta mm mm mm min vaforit

Vi stannade på kalaset ända till kl 22:00, stackar pappa som skulle upp tidigt dagen där på och jobba han trodde nog att alla skulle åka vid 20:00 tiden men så blev det inte alls.

Det var många som åkte sent.

100 års kalas.

Jädrar vilket fint väder det blev idag synd bara att vi inte hinner sitta ute och sola hela dagen.

Vi ska strax fixa i ordning oss och åka iväg på 100års kalas, mamma och pappa fyller 50 i år och har slagit ihop sitt firande så det är dit vi ska åka strax. Ska bara få Denwer till att somna nu så jag kan slänga mig i duschen en stund.

Det är öppet hus från kl 11:00 till 20:00 hos mina föreldrar så det spelar egentligen inte så stor roll när vi kommer fast vi har ifs lovat att hjälpa till under dagen så vi kan inte komma allt för sent.


                      



Baka kaka



Denwer ville så klart också vara med och vispa när vi bakade kladdkaka så han fick en egen skål och visp för att kunna göra samma saker som mig.



När smeten låg i formen så var det såklart dax att smaka på smeten lite.



Det färdiga resultatet blev riktigt bra hoppas nu bara att den smakar lika gott som den ser ut att göra.

Ett snabbt sätt att få kladdkakan att bli lite lyxigare är att bryta blockchoklad i bitar och lägga direkt på kakan när du tagit ut den ur ugnen.

Yamoo.


Cooling

Efter att mormor varit här och lämnat lite ägg så gick vi ut på balkongen då solen börjat lysa massor.



Denwer sprang runt och busade som vanligt men efter en stund så ville även han sitta i stolen och "sola" en stund och han vet precis hur man gör......*skrattar*

Han har sett hur mamma gör =)


Det första plåstret.


Idag fick Denwer sitt första plåster, han klämde sig i dörren till toaletten.
Men efter halva dagen så åkte det av, han kunde inte låta bli att pilla på det

                                   
Vi var jätte trötta i morses Denwer vaknade nämligen redan vid 5 tiden då Ted gick upp sen hade både jag och han svårt för att somna om.

Det första Denwer gjorde innan vi knappt gått upp ur sängen var att klämma sitt lilla finger i dörren, men som tur var så blev våran dag bättre än den startade.


As garv.

Sitter just nu och surfar runt  lite på nätet, Denwer har jag precis lagt i sin säng och han sover som en stock.

Han har nämligen inte sovit nått på hela dagen då han varit hos morfar, det är så kul och spännande att vara med och greja så han hinner inte sova när han är där.

Såg på programet momma´s boy på 3:an precis, det var riktigt bra tyckte jag. Väntar nu spänt på nästa program för att se hur det ska gå.


Denwer as garvar åt sin morbror jimmy som hoppar studsmatta, han tycket det var jätte kul.



 

Vann rätt låt???

Igår grillade vi för fullt hos Teds mamma, sen såg vi på Eurovision Song Contest.
Ted som var riktigt trött somnade såklart men jag hade lovat att väcka honom när dom började ge ut poängen.

Självklart så somnade han under tiden men jag väckte honom när vinnaren var utsedd, sen somnade han ganska så snart igen.

Det vara bara jag och svärmor som pallade trycket, efter ESC såg vi på en film minns inte riktigt vad den hette men den var riktigt bra.

Sen var det allt dags att gå till sägs, meningen var inte att vi skulle sova där men efter som mer än hälften av min familj redan sov så var det bara att gå och lägga sig.



Som dom flesta redan vet så var det Norge som vann vilket var riktigt kul.....då blir det dom som får arangera evenemanget nästa år.

Vet inte om jag tycker att det var rätt låt som vann, det var så många bra med detta året fast låten var ju inte dålig utan snarare bra......men var den bäst????

jag vet faktiskt inte riktigt.


Grym blid på Denwer

Måste bara lägga in denna grymma bild på Denwer.



Han sprang runt och lekte lite på balkongen igår morse och jag vet inte riktigt varför men ibland så stoppar han in saker i munnen och springa runt utan att ha någonting i händerna vilket han då gjorde med denna snygga bil, så jag fick snabbt fram kameran och lyckades efter många försök knäppa den här bilden på honom.

Tycker att hans tröja passar utmärkt till den här bilden av någon anledning.......=)

Eurovision song contest 2009

Ikväll hade jag tänkt att vi skulle kolla på Eurovision song contest och se hur det går för Sverige, det känns riktigt kul att vi kom med iaf annars hade det nog inte lockat riktigt lika mycket att sätta sig och titta.



Om jag inte mins fel så börjar det nog kl: 21.00, tyckte att dom sa det på radion i bilen på vägen hem.

Får hoppas att vi hinner grilla lite innan annars får väll ESC vänta lite man får ju ändå reda på vem som vunnit och hur det gått för Sverige om dom nu inte van, det kommer alltid på löpsedlarna dagen efter.

Stå på händer.....


Denwers försök till att stå på händer........=)

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan passade på att slänga i en tvätt i maskinen och plocka fram kött inför kvällen, det känns liten konstigt just nu då jag är själv hemma det händer inte så ofta nämligen.

Denwer har sovit hos sin farmor från igår då han ändå skulle vara där tidigt idag så tänkte vi att det var lika bra att han sov där så slapp jag väcka honom tidigt på morgonen för att åka iväg, plus att jag slapp gå upp lika tidigt för att hinna med allting vilket var jätte skönt.

Nu väntar jag bara på att Ted ska komma hem från jobbet så vi kan åka bort till hans mamma och grilla lite, börjar blir lite hungrig nu.


Snart Götene

Nu ska jag gå och fixa iordning mig lite för när Denwer har vaknat så ska vi åka in till Götene och återvinna lite gamla glasburkar och pappkartonger mm. Hade en hel del ute i garaget, så jag har packat hela bilen könke full...=)

Denwer sover just nu men jag gissar på att han kommer att vakna ganska så snart så det är bäst att jag skyndar mig måste hinna fixa mat till honom också innan vi åker.

Vi ska möta upp en kompis inne i Götene för att sedan ta en fika med henne.....ska bli riktigt kul, det var ett tag sen sisst.


Super väder igår.

Igår var det helt underbart väder och vi som har morgon sol på våran balkong passade på att sitta ute och äta frukost vilket resulterade i att jag inte alls ville åka till jobbet......jag ville va i solen.

Men nej nej jobba det måste man så efter den underbara frukosten fick jag allt pallra mig iväg till jobbet.






Se så underbart fint vädret var.

Efter som att jag är ledig idag så hade jag hoppats på lika fint väder denna dag så jag kunde vara ute i solen och gotta mig.
Men sådan tur hade jag inte utan vädret idag blev väldigt mulet och tråkigt solen har kikat fram en gång jippi.

Det är synd att man inte kan bestämma vädret själv ibland alltså för då hade jag bestämt att det skulle vara soligt idag.


Marshmallows kaka......

Fick lite sug efter något riktigt gott så vi hämtade lite marshmallows och började grilla, till detta hade vi chokladkräm och Marie kex.



Detta blev en mycket smarrig kaka/burgare eller vad man nu ska kalla det.

Något jag starkt kan rekomendera.





Kladdigt värre.

Denna söndagen blev inte så lugn som jag hade hoppats på vi började med att stiga upp och äta frukost såklart sen bar det iväg ner till andra våningen för att stryka massor av kläder som bara legat där och väntat på mig i evigheter......*ha ha ha*

Vet inte hur många timmar jag stod där men det tog riktigt lång tid fast nu är det gjort, ska bara ta och hänga upp det på galgar och in i garderoben.

På tal om hänga upp kom precis på att jag har en tvätt i maskinen som jag måste fixa snart så den inte glöms bort.


När vi skulle grilla så gick Ted in för att rengöra grillen och då passade Denwer på att hjälpa till lite.......han dök rakt ner i påsen med allt kladd från grillen och skulle självklar stoppa handen i munnen och smaka på detta.

Jag han snabbt ta bort hans hand så han han knappt få in nått i munnen alls som tur var, sen bar det iväg till handfatet för en av tvättning som så väl behövdes.


Var ute och bar massa spån för en liten stund sedan, det var nästan slut i spån bingen så det var bara till att fixa detta. Som tur var så var det riktigt skönt ute så jag slapp frysa, missade dock en del av Gossip Girl men jag tror jag hängde med på det mesta ändå.

Ska nu försöka ta och slänga mig in i duschen en sväng innan jag börgar packa Denwers påsen inför morgondagen.


Outfit.

Dagens outfit.


Långärmad tröja H&M
Prickig top ONLY (tror jag)
Jeans CUBUS

Som vanligt när man ska klä på sig så hittar man ingenting att ta på sig och i morse var jag riktigt trött så jag hade inte speciellt låg tid på mig att hitta nått heller, fast det är väll som det brukar hittar aldrig något fast jag har massor i garderoben........Någon som känner igen sig??????

Ha ha ha dom flesta antar jag.


Konfirmation.

Min lille bror tog konfirmation idag men jag jobbade så jag kunde inte vara med i kyrkan vilket Ted inte heller kunde vara, det var bara Denwer som kunde komma från våran familj då mamma och pappa passade honom medan vi jobbade.

Det hade gått jätte bra i kyrkan som tur är så är Denwer oftast inte så skrikig av sig så det hade gått jätte bra han hade dock gått fram och tillbaka i kyrkan men det var inget som störde.......barn måste få röra lite på sig det blir ju jätte tråkigt att bara sitta stilla hela tiden.

Efter att jag slutat jobbet så åkte jag direkt till mamma och pappa för att gratta jimmy och äta massor med god mat mmmm var riktigt hungrig efter en dag på jobbet, missade att ta med mig en smörgås så jag fick äta en kaka vilket inte var speciellt mättande men det fick gå.


Denwer älskar att springa runt med sopborsten och sopskyffeln hemma hos sin mormor och morfar det är det första han springer och hämtar när han kommer dit.......*så sött*



Dagens outfit

Fredag.....och jag har jobbat som vanligt urtråkigt väder är det också, när jag åkte till jobbet så spöregnade det, jag som hade gjort lite lockar i håret. Men som tur var så slutade det när jag närmade mig Lidköping det duggade bara lite grann där.


Kofta från H&M av äldre modell.
Linnet en present som kommer från ONLY.
Byxor från CUBUS, mina favoriter just nu.

Gräsklippare.

Efter att jag slutat jobbet idag så åkte vi för att titta på gräsklippare vilket inte är speciellt lätt det är jätte svårt att veta vad man ska ha för något. Men efter lite letande så hittade vi vad vi tror är en bra gräsklippare för oss och våran gräsmatta så vi slog till och köpte den redan idag, pappa och mamma var nämligen i närheten så dom kunde svänga in och ta klipparen på pappas pickup.

Så nu är vi gräsklippsägare......hi hi behövde verkligen ha en klippare i dagarna då gräset börjat bli riktigt långt.
När vi kom hem satte Ted igång den och provade med en gång, det slutade med att han klippte hela gräsmattan medan jag och Denwer lagade mat och gjorde rabarberpaj.

Tror att det tog ca 2 timmar att klippa hela våran gräsmatta och det är helt okej för den är rätt så stor.

missade att ta en bild på klipparen men jag han ta en på pajen efter att jag tagit......hmmm



Provade ett nytt paj "skal" på den här pajen gjorde det så att det blev lite kola aktigt och knaprigt.....det var riktigt gott faktiskt fast jag tyckte att det var lite mycket smör men det ändrar jag till nästa gång.



2 stycken kalas.

I helgen har vi varit på 2 stycken kalas, min vän Sanna fyllde 25 år så det blev kalas och fest där hos henne i Lördags, det bjöds på grillad flintastek och potatis och grönsaker i ugn....jätte gott var det.

Till efter rätt fick vi glass med maränger och chokladsås efter ett tag drog sig dom yngre och äldre gästerna hem från kalaset och vi andra stannade kvar för att festa lite.

Under Söndagen blev det ytterligare ett kalas denna gång för min brorsdotter  Emilia som fyllde 10 år så vi kunde inte ligga kvar i sängen och dra oss utan vi fick gå upp ganska så tidigt för att hinna hämta Denwer och hinna till kalaset.

Men innan kalaset och efter att vi hämtat Denwer så hade vi ytterligare ett stopp att göra på en invigning av ett orangeri som en bekant till oss öppnat här borta i trakten där vi bor.

När vi kom fram till Emilias kalas blev bjudna på massa gått fika bland annat den här jätte goda och framför allt fina tårta som Emilia gjort själv.


*Bra gjort gumman*

Sågar ved.....


I Fredas hjälpte vi mamma och pappa att såga och klyva massa ved, här tog jag en snabb liten fota paus.....snyggt att man ser armarna i mina solglasögon. *skrattar*


Här syns lite av själva processen vi bar sådana här stora träbitar för att sedan klyva dom till mindre bitar så dom passar i vedpannan, sen åkte dom upp på ett band och in i skjulet.

Det var väldigt varmt den här dagen och solen låg på och gassade hela tiden så jag och Denwer fick gå in och göra saft flaskor så vi hade något att släcka törsten med.

Alla var såklart tvungna att ha hörselskydd på sig och som tur var så hade vi Denwers liggandes i vagnen redan, den här gången var det inga problem alls han var jätte duktig och hade på sig hörselskydden helat iden.

Trotts allt oljud vi förde med både motorsåg och klyv så var Denwer jätte nära på att somna, han satt i sin vagn en bit bort från oss så han inte skulle få någonting på sig men till slut tröttnade han och blev ledsen så jag fick gå in och få honom att sova en stund.

Sen stack jag ut igen för att hjälpa grabbarna med veden medan mamma fick vara inne och fixa  med maten och passa Denwer när han sov.




Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0