Lite nyheter som jag vill ha....

Gillar dom bruna kilklackskorna bäst....snyggt med hålmönstret.Annorlunda men snygg, finns även i svart, brunt och grått.


En sko som ser ut att sitta bra på foten med en lite stadigare klack, denna vill jag bära i sommar...finns även i lila och brunt.
Gillar verkligen fisknäts mönstret.


Både gillar och ogillar denna sko men det är nått som tilltalar mig med den jag vet bara inte vad än.
Denna sko finns även i en lila färg.

Ledig....:)

Äntligen är jag lite ledig.....har varit ute och burit spån så vi kan få lite värme i vårat hus sen gjorde jag och Denwer soppa och varma smörgåsar medan farmor var i garaget och grejade med sin bil.

Har hittat massa fin skor som jag så gärna vill köpa hem, här kommer några av mina favoriter.Min favorit är den på den stora bilden med mixade färger gillar verkligen det flätade bandet i fram.Har inte bestämt mig för vilken färg jag gillar bäst än.


Enkel och snygg.


Gillar den vita och svarta bäst.


Känner att jag verkligen vill ha sommar nu så man kan ha lite lättare skor och kläder på sig.....

Någon som håller med????

Är dom snygga????

Har lite svårt för att bestämma mig om denna stövel är snygg eller inte.......Tycker om att det är snörning på dom.......kanske skulle jag beställa hem denna stövel istället.....är sugen på gummipjucks nu.

Måste bara säga att jag längtar massor efter sommaren nu, tycker inte alls om när det är såhär kallt. Det jag gillar med vintern är att det är väldigt fint när det är snöigt ute annars är jag inget vinter fan.

Pleas ge mig sommar snart eller åtminstone vår och lite mindre kyla.


Sitter och tittar på massa sommar skor och sandaler som jag vill beställa hem som tex Dessa snygga gladiatorsandaler som jag fastnat lite för.
Väntar på att det ska komma hem fler varianter av gladiatorsandalerna så man har lite att välja på.


Ne nu är det dax att hoppa i säng......natti.


Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0