Tyskland.

Här börjar våran resa till Tyskland eller vi har snarare nu kommit en bit på vägen redan.




Längre ner i landet såg vi några vindkraftsparker vilket jag verkligen gillar det är en mycket bra energikälla och vinden är ju helt gratis. Me like......


Äntligen land  efter en lång resa har vi äntligen nått Danmark utan att veta vart vi ska sova för natten. Vi tar oss in i landet och äter på McDonalds där funderingarna kring hur vi ska åka och om vi ska sova här eller i Tyskland far fram och tillbaks i huvudet. Det är också spännande något nytt det var längesedan jag var i Danmark, jag minns knappt förra gången men bara vetskapen av att vi är i ett annat land gör att allting på nått konstigt sätt är mycket mer spännade och roligt.

 
En efterlängtat måltid avnjöts på McDonalds.


Vi beslöt oss för att fortsätta vår resa och den tog oss fram till färgan som leder oss till Tyskland. Då vi bara tänkt åka fram för att kolla prisena på biljetter insåg vi ganska så snart att när man väl tagit sig in på området är det väldigt svårt att vända och ta sig ut där ifrån igen, det fanns nu ingen återvändo vi köpte en biljett och tog oss till Tyskland.

Fortsättning följer.

Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

Hoppas ni har en bra resa!



Kram Anna

2009-08-10 @ 23:06:42
URL: http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0