Kexbotten
400 g digestivekex
175 g smör
Fyllning
800 g sötad kondenserad mjölk (2 burkar) jag tog 1,1/2 burk tyckte de räckte.
3 st bananer
4 dl vispgrädde
Gör så här
1. Kexbotten
Sätt ugnen på 175 grader.
2. Krossa kexen till små smulor i en mixer och blanda dem med smält smör.
3. Tryck ut blandningen i botten och upp på kanten av en räfflad pajform med urtagbar botten. Jag tog en vanlig pajform, gick bra de med.
4. Grädda kexbotten i mitten av ugnen i cirka 10 minuter. Låt svalna.
5. Fyllning, köp färdig kokt kondenserad mjölk som numera finns. Så slipper du koka i flera timmar.
12. Vispa grädden fluffigt och skiva bananerna.
13. Fyll pajskalet med den kondenserade mjölken och lägg på ett lager av skivad banan.
14. På med den vispade grädden.