Swiss Lashes!!

Om SWISS LASHES - Detta ögonfransserum består av en unik sammansättning av vitaminer, proteiner och mineraler som gör att livslängden på dina ögonfransar ökar kraftigt. Fransarna får alltså möjlighet att växa under en mycket längre tid och får på så sätt en längre, tjockare och fylligare form.

SWISS LASHES ger dig både längre, fylligare och mer böjda ögonfransar samtidigt som serumet reparerar skadade och sköra fransar. SWISS LASHES är transparent och består endast av naturliga ingredienser (prostaglandinfritt). Produkten är baserad på en unik formula och produktkonceptet är framtaget och utvecklat i Schweiz.

SNABBFAKTA
- Synligt vackra fransar på enbart 3-6 veckor.
- Bevisad effekt
- Ej testad på djur
- 5 ml räcker upp till 4-5 månader
- Skonsam, effektiv och helt naturliga ingredienser
- Fuktighetsgivande och stärkande
- Prostaglandinfri
- Resultatgaranti
- Testad och godkänd produkt
- Utvecklad i Schweiz


Har fungerat jätte bra på mig och mina fransar. Dom bar blivit längre och känns mycket fylligare/fransarna sitter kvar längre. Jag älskar den!!!


Blomkålssoppa


Ca 4personer.
1L vatten
1msk olivolja
Ca 1msk pressad citron
1 blomkålshuvud ca 750g
2 grönsaksbulljongtärningar
500g mjölig potatis
1tsk rivet citronskal
3 vitlöksklyftor
1/2 paket bacon


1. Skala och skär vitlöken i tunna skivor. Stek den lätt i olja i en stor kastrull. Skala potatisen och skär i bitar. Skär blomkålen i buketter. Tillsätt potatis och blomkål i vitlöksfräset. Tillsätt vatten och buljongtärningar. Sjud under lock tills potatisen är mjuk, 10–15 min.
2. Mixa soppan slät med mixerstav. Späd ev med mer vatten. Smaka av med citronsaft/citronskal och salt/peppar. 3. Stek bacon och garnera med.Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0