Röda Shorts...Hade totalt glömt av att jag köpt dessa fina röda shorts på Gina för ett tag sedan....detta kan nog bero på det tråkiga vädret......men snart ska dom på hoppas jag.


Så här vill jag gå klädd i sommar....Marinblå topp från H&M, Röda shorts från Gina och Vita ballerina från skohall.seNu har skorna kommit....så nu är det bara att köpa.

GRATIS FRAKT PÅ ALLA SKOR.

250kr


250kr


250kr


200kr 


300kr 


150kr


250kr


250kr 


120kr OBS !! Denna sko är för barn/ungdom....

Lämna en kommentar med vilken sko och vilken storlek du vill ha....först till kvarn gäller.
Glöm inte att ange mail så jag kan nå dig.

Skorna ska med mig på marknad snart där av lägger jag inte ut dem på hemsidan SkoHall.se än utan gör så här så länge.


GRATIS FRAKT PÅ ALLA SKOR.
Mvh

Nu har skorna kommit.....jippi

Nu har alla skor som jag beställt äntligen kommit....är jätte nöjd.

Ska försöka ta kort och lägga upp i morgon om jag hinner.

Paket från Eleven.se

Äntligen kom min efterlängtade RevitaLash....i kväll ska här provas, hoppas på att den ska göra underverk för mina ögonfransar och bryn.

Fick även med lite roliga prover som jag är nyfiken på.....speciellt den vita påsen med vanilla bean body cream, älskar vaniljdoft.Hjälp mig välja färg.....Kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska välja att köpa in till SkoHall.se
Tar gärna emot era åsikter om vilken färg ni gillar bäst.
RevitaLash......snart i mina händer.Har äntligen fått tummen ur och beställt RevitaLash till mina ögonfransar....tänkte att jag skulle hinna få lite fylligare och längre fransar nu till sommaren.....eller kanske mitt i sommaren då det kan ta mellan 3-10 veckor innan man ser något resultat.

Ska försöka ta kort på fransarna 1 gång i veckan och publicera på bloggen så ni kan följa hänga med och se om det verkligen händer någonting.

Här kommer info om produkten som säljs på bla eleven.se vilket också är min källa till nedanstående text.

RevitaLash Ögonfransbalsam

Ger näring till dina ögonfransar. RevitaLash är ett otroligt framsteg inom ögonfransnäring och dess skönhet. RevitaLash kommer dramatiskt att intensifiera utseendet på längd, tjocklek och fyllighet av dina naturliga ögonfransar.

RevitaLash stimulerar tillväxten - det är inte en mascara som ger en illusion av längre fransar. Om du vill ha märkbart längre, tjockare, fylligare och mörkare fransar är RevitaLash unik på marknaden idag. Märkbara resultat kan ses efter 3-10 veckor och är tom mätbara.

En del av all vinst från försäljningen av RevitaLash går till förmån för bröstcancerforskning.

RevitaLash är en ögonfransnäring framtagen av en amerikansk läkare och hjälper dig att få märkbart längre, tjockare, fylligare och mörkare fransar. Det spelar ingen roll hur korta, sköra, tunna eller glesa dina ögonfransar är, RevitaLash hjälper dig att få långa, vackra ögonfransar som strålar.

RevitaLash fungerar även som ett ögonbrynsbalsam. Applicera då produkten på ögonbrynsrötterna och låt det verka över natten.

  • Enhanced FormulaBildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0