Internet är kvar.

Vi har visst fortfarande kvar internet här i lägenheten, alltså har vi inget i huset än :(

Vi packade och städade nästan hela dagen och kvällen igår, sen blev vi så trötta så vi la oss redan vid 22 tiden. Det var jätte skönt att sova lite tidigare än vanligt, fast vi gick ifs upp vid 7 tiden för att fortsätta med allt packande.

Sitter just nu i soffan med Denwer sovandes i mitt knä, hans säng är nämligen ner packad.
Ska väll börja damsuga ur soffan och sen göra sog iordning så vi är redo för banken, nu är det inte långt kvar tills vi är husägare :)

Och sen börjar vi flytta........det ska bli så kul. Det är många som är nyfikna och vill komma för att kolla hur huset ser ut invändigt.

Ne nu måste jag fortsätta med flytten.

Ha en bra dag.


Kanske inget internet....:(

Kom på att jag kanske inte har internet i morgon, dom ska ju flytta det till våran nya adress så man vet aldrig hur det blir.

Helt plötsligt så har vi inget internet på flera dagar om vi har otur, det ska vara installerat på måndag men man vet ju aldrig. Så om jag inte lägger nått inlägg så vet ni varför, då har mitt stackars internet försvunnit.

Men jag hoppas att allt går enligt planerna att det kopplas ur här och in på våran nya adress på måndag och att allt fungerar klockrent.


Vi får väll hoppas att min dator över lever detta.....hi hi.

Trött..

Har varit borta på kalas nästan hela dagen, kom hem ca kl 19:00 och är nu jätte trött.
Hade tänkt att jag skulle börjat packa, skruva ner gardinstänger och tvättat när jag kom hem, men så blev det inte alls.

Är nu helt slut så jag sitter med datorn i knät och sneglar på en film som går på 4:an. Det är allt jag orkar med nu, får hämta nya krafter så jag kan köra igång ordentligt i morgon istället.

Ska försöka komma i säng relativt snart så att jag orkar upp lite tidigare imorgon, har en del att stå i som sagt.

 

Brotom brotom

Idag är har vi lite brotom, vi ska vara på kalas kl 15:00 och jag har inte hunnit duscha än.
Först måste jag få Denwer att sova en stund så att jag kan duscha.

Sen gäller det att hitta någonting att ta på sig och det är inte det lättaste när nästan allting ligger nedpackat. 
Måste även fixa så att Denwer hinner äta innan vi åker, känner att det blev en del att hinna med innan vi ska åka och jag är inte direkt känd för att vara snabb.

Så nu hinner jag inte sitta här och skriva lägre......ha en bra dag alla :)


Blondinbella åkte ut....

I kvällens Let´s dance stod det mellan Blondinbella och kitty, och det blev blondinbella som fick lämna programmet.

Tyckte väll inte riktigt att någon av dom var speciellt bra, men jag hade nog hellre sett att blondinbella hade fått stanna kvar.

Men men, det är ju inte jag som bestämmer, hade bara tyckt att det skulle vara roligt att se henne dansa några gånger till.


Källa: tv4.se

Dagens godis ranson....

Dagens godis ranson, fick unna mig lite nu när det ändå är fredag.

Ska nu se resultatet på Let´s dance för att sen se på den nya serien Samantha, den är bara så bra. Man vill itnte missa ett endaste avsnitt.


Let´s dance

Ikväll kl 20:00 så är det Let´s dance, det vill jag inte missa.
Det roliga är att se hur alla utvecklas från gång till gång, och den tråkiga biten är att någon måste åka ut.

Undrar om blondinbella blivit nått bättre, hon hade iaf gjort en förbättring förra gången. Så vi får väll hoppas att hon förbättrat sig ytterligare denna gång.

Men min favorit är fortfarande Laila Bagge, även fast det går många rykten om att hon varit danslärare åt småbarn.
Det finns väll inga direkta regler för att vara med i Let´s dance, vem som helst kan ju gott dans kurser eller lärt sig dansa i skolan eller undervisat små barn i dans utan att någon vetat om det.

Spela roll alla kan inte komma dit och vara lika dåliga/bra på att dansa, själva grejen är väll att det ska vara kul att titta på alla Kändisar när dom dansar.

Många gånger är det till och med bra att vara lite sämre på att dansa, kolla bara på Lasse Brandeby han kom väldigt långt fast han inte var så jätte bra.


Det är inte så lätt när man blir äldre, men han gjorde sitt bästa och det räcker.

Göra välling i sömnen........

Oj oj oj, idag har det snöat, eller rättare sagt i natt tror jag. Blev lite förvånad när jag tittade ut i morses och fick se snö igen.

Idag är det alltså fredag och på måndag så skriver vi på pappren för huset, då är vi alltså husägare....Jippi.

Men vi får kanske börja flytta in redan på söndag om dom hunnit städa färdigt, hoppa hoppas att dom hinner.
Ju tidigare dess då bättre.

Det känns inte verkligt än att vi ska bo i det där huset och inte här i våran trånga lägenhet, men det ska bli så skönt. Verkligheten kommer nog ikapp oss ganska så fort när vi väl har flyttat in alla våra saker i huset och sen sover där första natten.

Kommer säkert gå vilse tidigt på morgonen när Denwer vaknar och vill ha sin välling. Man kommer av ren vana försöka gå den vanliga vägen till köket, vägen som inte lägre finns där. 

Snart får man lära sig den nya vägen så man kan gå den praktiskt taget i sömnen. För det är nästan det man gör, man är så trött när Denwer vaknar och vill ha sin välling att man nästan sover när man gör den.


Det finns fler som gillar välling.....

Barnstol....

Skulle behöva köpa en till barnstol åt Denwer, en som vi kan ha ståendes hos mina föräldrar. Man saknar alltid en när man är där, fast det dröjer nog ett tag innan vi åker till ikea så han får sitta i knät så länge.

                        
                       

Vi har den blåa varianten här hemma hos oss, och Svärmor har en vit.

Och nu hittade jag den även i rött, har bara sett den i den vita varianten förut.
Tills jag och caroline var i Göteborg förra året och såg den blåa stolen som jag verkligen gillade.

Får se vilken färg vi ska köpa och ställa hos mina föräldrar.

En kopp te kanske....

Nu har vi precis kommit upp ifrån tvättstugan, vi har tvättat nästan hela dagen.
Det är två troktumlare kvar som inte är riktigt färdiga än, men snart ska allt vara klart.

Det jobbigaste är att bo på 3:e våningen i huset bredvid tvättstugan, det blir så mycket spring i trapporna upp och ner.
Plus att man blir jätte trött av att bära all den tunga tvätten, man tar med så mycket man bara orkar för att slippa gå fler gånger.

När vi är klara så ska jag sätta på lite te och kanske göra en god smörgås för att sen sätta mig i soffan och bara njuta, jag älskar te.
Serveras godast i en stor kopp med mycket hånung och en skvätt mjölk i, enligt mig.

Många tycker att jag är lite tokig som tar mjölk i te, men jag gillar det.

Hur dricker du ditt te?




                                           

Sun Tea är mitt favorit te, men fick även smaka på detta goda te:t hos min svärmor.

Men jag gillar nog de flesta te:er.

En riktigt stor Nöt-Créme

När vi var och handlade på Netto idag så hittade vi denna jätte stora Nöt-Créame, var bara tvungen att köpa den.



Här är en vanlig .

Fast det är ju ett 6-pack med Nöt-Créame......men den var väldigt rolig tyckte jag, har inte sett någon sån här förut.

Rengöring av ugnen.

Idag har vi börjat städa lite inför flytten, vi började att grovstäda ugnen vilket inte var speciellt kul. Det är så många metall stänger och värme slingor som man ska komma under och göra rent.......inte det allra lättaste.


Här är andra omgången som vi rengjorde, ska ta en 3:e gång så den är riktigt ren.

Forever 21.

Fin kavaj/jacka från Forever 21.






Den finns i 3 färger svart,vit och grå, min favorit är nog den vita. Men jag vet att jag skulle skita ner den direkt, och då blir det nästan alltid att man köper en svart istället.

Gillar även jaensen som tjejen har på sig, behöver snart hitta lite nya jeans och andra byxor. Garderpben skriker iaf jeans till mig så jag får väll se om jag kan hitta några.

Koka ägg....

Att koka ägg är ingen favorit, men jag var så hungrig förut så jag tänkte att jag skulle ta och koka  dom där äggen som är i kylen så att dom inte blir gamla.

Tyvärr så är jag jätte kass på att koka ägg, jag la i äggen och ställde klockan på 10min. Sen när klockan ringde och jag trodde att dom skulle vara klara så tog jag bort äggen från spisen och spolade kallt vatten på dom.

Sen skyndade jag mig och skalade ett ägg som såg väldigt fint ut *jag var nöjd* men det skulle jag inte få vara länge. För när jag bet i ägget så var det aldeless löst och otroligt äckligt.....yack. Men jag försökte såklart ändå att äta så mycket jag bara kunde av det där hemska ägget, resten gav jag till katterna som blev jätte glada.

Bör väll även berätta att jag engentligen inte tycker om ägg speciellt mycket men jag försöker att lära mig, har alltid gillat ägg vitan men ägg gulan är inget för mig.

För att göra dom andra äggen ätbara så hällde jag på vatten i grytan igen och kokade dom ytterligare lite till, och när jag åt mitt andra mer väl kokta ägg så var jag ganska så nöjd.

Ted sa att man ska ställa klockan när äggen börjat koka inte när du lägger i dom, ska tänka på detta nästa gång älskling :)


Misslyckat, men jag försökte i alla fall.
Bättre tur nästa gång :)

Genom gång av pannan.

Idag har vi varit borta med med 2 fulla bilar med kartonger, eller Ted åkte bort med det första som han redan hade i bilen. Och sen åkte vi allihop med det andra lasset.

Farbrorn som äger huset skulle visa oss hur pannan fungerade, då vi kommer att elda med spån så behövde vi en genomgång. Hade även bett pappa komma en sväng och lystna på vad han hade att säga, då man säkert glömmer någonting själv.

Men det verkar som om att vi ska klara av den där pannan, vi har ju alltid hans nummer så vi kan ringa och ställa massa frågor om det skulle va så.
Det var nämligen en massa olika reglage och knappar som skulle stå på olika temperaturer mm så det var en del att hålla reda på.


Så här kan en spån panna se ut, den vi har är lite annorlunda.

Nu har vi lekt en stund...

Jag och Denwer har lekt en bra stund nu, satte honom i sin gåstol en så han kan leka lite själv.
Tvättmaskinen går på för fullt och jag sitter och bloggar.

När Ted kommer hem från jobbet så ska vi åka bort till huset för att lämna fler lådor, vi hade tänkt åka dit igår men då var dom tyvärr inte där.

Bilen är redan full packad så det är bara för mig och Denwer att gå ner när Ted kommer, vi har tänkt försöka åka minst 2 vändor med kartånger och påsar idag.
Har helt fullt här hemma, behöver ha lite plats så vi kan ta oss fram i lägenheten.



Leverans...

Idag fick vi en lite "leverans", jag hade nämligen beställt ett spel åt min bror, och då passade vi på att köpa en dubbel dvd film till mycket bra pris.


Min bror hade beställt det här spelet, Lord of the rings Conquest.



Och vi passade på att köpa denna dubbel dvd med Horton, och Alvin och gänget.
Hoppas dom är roliga, har hört det iaf.

Får väll se när vi kan ha tid att titta på dom, tänkte att det kunde vara bra att ha när det kommer barn och hälsar på.

L`ORÉAL Star magnet.

Nu har Loreal kommit ut med ett nytt nagellack som med hjälp av en magnet bildar ett stjärnmönster på din nagel.

Lacket innehåller elektromagnetiska partiklar som gör att detta är möjligt.

Det här nagellacket måste jag bara testa, får se om jag kan åka och köpa det någon dag.


Victoria Silvstedt - my perfect life

Idag börjar Victoria Silvstedts realityserie från 2008, My perfect life.
Den går på tv 4 och börjar kl 22:40, missa inte detta om du är intresserad.



Ska bli spännande att se hur hon lever sitt glamorösa liv, jag ska iaf titta.

Gårdagens middag

Missade att lägga ut en bild på gårdagens middag, men här kommer den.



Var väldigt hungrig så jag han börja äta innan jag kom på att jag skulle ta ett kort på maten.
Det blev sås, klyftpotais och en jätte god stek.


Nu blir det till att fortsätta packa, det är det enda vi gör nu för tiden *hi hi*

Idrottsgalan 2009.

Min pappa och lillebror kom hit idag för att titta på idrottsgalan, mamma hade nämligen symöte hemma och då fick dom inte vara där och störa.
Så jag lät dom komma hit och titta på idrottsgalan så dom inte skulle missa den, fast idrott inte är min favorit direkt.

Som tur var så hade dom lite annan underhållning i programmet också som även jag kunde titta på :)
Men det var riktigt kul att få lite sällskap en stund och så hade dom gott godis med sig mmmm:)

Ted var och bowlade men han att komma hem så han kunde se en stund på idrottsgalan han också, vilket han tyckte var jätte roligt.

Forever 21.



Så söta "nyckelringar" från Forever 21, man längtar lite efter sommaren när man se dom här.


Snygg party väska, perfekt att ha runt handleden när man dansar på uteställen.
Lagom storlek så man får plats med lite smink och dyrligt som man kan behöva ha under kvällen.

Detta händer nu.

När vi vaknade i morses så åt vi frukost och började packa med en gång, nu är det exakt en vecka kvar tills vi flyttar till huset.
Ååååhhh det ska bli så kul.


Denwer hos mamma och pappa igår, han hänger löst....*skrattar*

Nu har jag satt in en stek i ugnen som får sköta sig själv ett tag så att vi kan fortsätta packa.
Får se om vi kan köra bort ett lass med saker till huset senare idag.

MAYBELLINE COLOSSAL MASCARA.



Fick den här mascaran i julklapp och har nu hunnit testa den.

Maybelline, the colossal volume express mascara.

Den har en ganska stor borste som en del kanske tycker är alldeles för stor, men jag gillar den faktiskt.
Spröten är lagom glesa så att fransarna kan åka emellan och få lagom mycket mascara.
Jag upplever heller inte att den klibbar ihop ögonfransarna utan den separerar dom bra så att man får långa fina fransar.

Idag han jag snabbt slänga på 2 lager och det är nog de som krävs för att den ska se riktigt bra ut och ge bra volym.

Med ett lager tyckte jag att fransarna blev tunna, långa och mycket fina, det ser nästan ut som dina egna fast lite mer färg *bra om man vill ha ett naturligt resultat*

Ett lager är bra som vardags makeup, men två lager är att rekommendera om man vill ha mer volym.
3-4 lager om man ska ut och festa tror jag blir bra, ska prova någon dag.

Tänk på att låta varje lager torka innan du tar på nästa, det fungerar bäst så tycker jag.


Lägger upp en bild på borsten så den som vill kan få sen hur den ser ut.

kinarestaurangen.

När vi kom hem så åkte vi till kinarestaurangen för att äta en underbar måltid tillsammans med Sanna, Dennis och Rivher.


Dennis beställde förrätt som alla smakade på, den var riktigt god faktiskt.


Vi fick våran mat i en sån här sak, med ett värmeljus som höll maten varm och god. Det var en riktigt smart grej faktiskt.


Se vad gott det ser ut.


Visst tycker dom om att vara med på kort, och dom valde att vända den fina sidan till *skrattar*

Vi satt riktigt länge på restaurangen och bara pratade och tog det lugnt, vet inte riktigt hur länge vi var där men kring 2 timmar tror jag det blev iaf.
Det var ett tag sen som vi umgicks ordentligt, så vi hade en del att ta igen.

Man umgås i perioder, ibland umgås man nästan jämt, och sen har man uppehåll för att sedan umgås mer intensivt igen. Men man kanske behöver en liten paus i bland för att uppskatta varandra mer, jag vet inte.
Ibland har man helt enkelt inte tid fast man vill.

Tack för en mycket trevlig kväll :)

En tur med lådor.

Idag åkte vi till huset och lastade in fler lådor i garaget, kände att det började bli lite trångt här i lägenheten.
Denwer fick sitta kvar i bilen när vi skyndade oss ur med alla lådor och påsar, blir lite bökigt att bära på honom samtidigt.

Denwer var väldigt hungrig så när vi var klara åkte vi raka vägen till mamma och pappa så att vi kunde mata honom där.





Denwer gillade morfars *lilla* glas.........hi hi.
Det var jätte kul att göra roliga ljud och att försöka dricka, vilket inte var så lätt.


Men mamma vet hur man dricker :)



Efter att Denwer ätit ordentligt åkte vi vidare till svärmor för att hämta lite lådor och tape till flytten.

Sen åkte vi vidare hemåt för att äta.

Vad kul.....

Nu har Denwer somnat och jag sitter och bloggar.

Fick nämligen ett sms från min vän som talade om att även hon börjat blogga, kul att jag inspirerat henne.

Här kommer en länk till hennes sida.
Gå gärna dit och kolla lite :)


Skjutsat.

Nu har jag skjutsat några kompisar till Lidköping, dom skulle ut och festa lite.
Ska försöka ta och lägga mig snart så jag orkar upp när Denwer vaknar i morgon.


Får hoppas att dom är och städar i vårat hus i morgon så att vi kan åka dit med lite fler lådor, det börjar bli väldigt trångt här igen.
Behöver fixa fler lådor att packa i, dom börjar ta slut.

Natti natti.

Överraskning.

Idag köpte jag en överraskning till min  älskling.......Nämligen.



Marabou lakrits..............som tur var så fick även jag smaka, vilket jag hade hoppats på.

Den var riktigt god tyckte jag, om man gillar lakrits och choklad så var detta en mycket bra kombination.

Handlat.....

Jag och Denwer hade tänkt ta en promenad fram och handla förut, men vi hittade inte nyckeln till garaget där vagnen står.

Vi fick ta bilen istället, vilket kanske egentligen var bra.
Det blåste och var jätte kallt ute, man blev jätte kall av att bara gå från bilen till affären huuuuu.



Lite god bitar från våran runda i affären.
Denwer fick massa mat burkar, han hade inte så många smaker kvar i kylen så det var dags att fylla på.

Fixade även 2st drycker till honom som han ska ha hos sin mormor och morfar. Deras vatten är inte så bra, så jag tänkte att han kan ha dom stående där ifall vi inta har med tillräckligt med vatten eller annat för honom att dricka.

Sen såg jag en jätte god choklad kaka liggandes i hyllan som bara ropade mitt namn,  jag var bara tvungen att köpa den.

Har varit extremt sugen på choklad ett bra tag nu, så jag passade på att testa den här samaken.

Jag gillade den men märkte att den bör ätas långsamt, då den smakade mycket bättre än när jag åt den snabbt.

Problem med gylfen?

Jag har ett par favorit jeans som gylfen alltid åker ner på, vilket inte alls är så kul.

Men det finns en enkel lösning om du inte är duktig på att byta till en ny gylf, vilket jag inte är.



Ta ett hårspray och spraya längs hela gylfen på båda sidor, dra igen gylfen innan det torkar.
Detta håller gylfen uppe perfekt, självklart kan man öppna byxorna och gå på toaletten om man behöver det.

Detta brukar hålla i några dagar eller tills du tvättar byxorna.
Känner du att gylfen börjar glida ner igen så är det bara att spraya på lite nytt spary.




Jag använde Proffs hårspray, men det funkar med dom flesta hårspary.

Jätte smidigt att ha med sig en lite spray i väskan om man är orolig att gylfen ska börja glida ner igen.

Man sliter sakta bort mer och mer spray från gylfen tills det nästan är borta helt, men då är det bara att spraya igen.

Jätte enkelt och smidigt :)

O´boy

Denwer ville också ha O´boy till frukost.



Mmmmm O´boy, Denwer var jätte sugen på min O´boy.
Men han fick nöja sig med gröt och vatten, vilket han inte tackade nej till.

Snart ska vi ta på oss ytterkläder och ta en sväng i Götene, behöver köpa bröd och smör. Som vanligt när det är helg så är brödet slut här hemma och det finns bar torrt och tråkigt bröd kvar i butikerna.
Men nått måste vi ju äta.

Ny komediserie på tv 4

Jippi, idag började det första avsnittet i tv 4:s ny komediserie Samantha.




Den handlar om en tjej som förlorat minnet och som nu försöker komma på vem hon är/var.
Hon tar hjälp av sin bästa vän (tror hon) som hon egentligen inte ens träffat sen skoltiden, viket Samantha inte vet något om.
Hur ska detta gå?

Detta verkar vara en serie helt i min smak, längtar redan nu till nästa avsnitt.

Let´s dance Linda åkte ut :(

Ikväll var det första paret för i år som skulle åka ut i Let´s dance, och det blev Linda och hennes partner Martin.
Tråkigt, men någon måste ju vara den första.


Bild från: tv4.se

Själv så tycker jag att blondinbella var betydligt bättre än förra gången, kul kul.

Men min personliga favorit är Laila bagge, go laila :)

Carl-jan fick vara kvar *jätte kul*

Packat i köket

Idag har jag och Denwer packat i köket.



Det tar lång tid att packa när man måste slå in allting i papper, men annars går det sönder så det är ett måste.
Blev jag jätte torr och svart om händerna när jag höll på med allt tidningspapper, men nu har vi iaf packat lite här i köket också.

Lådan blev ganska så tung så jag slängde i lite plast lådor mm som inte väger så mycket, hoppas den inte blev för tung bara.

Flygplans krasch i New York

Ett plan med 150 passagerare och 5 besättningsmän kraschade i Hudsonfloden i New York, alla överlevde.


Källa: Aftonbladet

Passagerarna tar sig ut och ställer sig på vingarna i vänta på att bli räddade.

Planet flög in i en flock med gäss vilket gjorde att båda motorerna gick sönder och piloten blev tvungen att kraschlanda i floden.

Piloten Chesley "Sully" Sullenberger hyllas nu som hjälte.


Vilken himla tur att piloten reagerade som han gjorde och att alla klarade sig.

Frukost.

Denwer mitt i frukosten.


Gröt är riktigt gott:)

Denwer sover så jag passade på att lägga ett inlägg.
När han vaknar ska vi slänga i en tvätt i maskinen och sen så börjar vi packa lite porslin i köket.

Mojje fick hjärtinfarkt.

Kom på att det är fredag i morgon och att Let´s dance är på 4:an kl 20:00, måste komma ihåg detta så jag inte missar det.

Stackars Mojje som fick en hjärtinfarkt blir nu ersatt av Niclas whalgren.
Mojje mår bra men ska väll ta det lugnt nu......usch vad hemskt, stackarn.



Mojje
                                                                                                  Niclas

Packat.



Nu har vi packat en hel del idag, känns skönt när det börjar hända något.
Det blev 7 lådor, 1 väska och 1 påse med saker.

Får se om vi kanske kan åka bort med detta på söndag om dom är där och städar i huset, har inte fått någon nyckel ännu :(

Ska försöka ta och packa lite i köket i morgon hade jag tänkt, Ted är ändå på jobbet så vi behöver ha något att göra jag och Denwer.
 

Vill ha sommar.

Det gick jätte bra på BVC idag, Denwer var lika lugn och snäll som vanligt.
Han vägdes och mättes, och allt såg jätte bra ut.

Nästa gång vi ska till BVC så är det vaccination, uuuuu. Jag gillar inte sprutor alls, får hoppas att Ted är ledig då så han kan följa med och hålla i Denwer.
Vill inte att jag skrämmer upp honom så han också blir rädd.


Undrar vad jag ska hitta på för något att äta idag, har haft idé torka på matfronten ett bra tag nu.
Vill ha sommar så man kan sitta ute och grilla, det har jag längtat efter länge nu.

Dax att fixa nått att äta......

Forever 21.

Snygga skor från Forever 21.



Riktigt snygga skor, skulle gärna få en plats på min sko hylla :)

BVC i morgon.

Denwer sover, jag och Ted sitter i soffan och försöker hitta något att titta på. Finns inget bra på tv idag:(

Kanske kan sätta på en film hmmm.
Ne vi får nog skippa det, blir för sent om vi ska hinna se på hela filmen.
Vill inte vara för trött när Denwer vaknar i morgon.

Ska till BVC kl 11:00 i morgon, det är 10 månaders kontroll.
Vägning, mätning och kanske något mer.

Har fått en ny sköterska (eller vad det nu heter), då vi tillhör ett annat distrikt när vi flyttar. Ska bli kul att träffa henna och se hur hon är, förmodligen toppen precis som dom andra.

Ringt runt.

Idag har vi ringt runt och flyttat adressen, telefon, internet och tv.
Fick även ringa och ändra elen.

Åkte sen fram på Götene för att hämta en lapp om barnomsorg, då träffade vi på Sanna och Rivher i bilen.
Vi var då på väg till huset för att ställa några lådor i garaget.
Känns skönt att bli av med lite här hemma, det blir så himla trångt med alla lådor i våran lilla 2:a.

Ska packa lite mer i morgon så vi snart kan åka dit igen och lämna fler lådor, har fått lov att ställa in saker i halva garaget så det är väll bara att sätta igång.

Greenland Bio



Logic masage olja Aloe vera 100ml.
Logic body butter avocado 200ml.



Logic body lotion Avocado, 250ml.
Logic body scrub Rosehip 250ml.



Logic Body wash Aloe vera 500ml.

Hittade en ny serie på eleven.se.

Gillar verkligen när det är pump på flaskorna vilket gör det lätt och smidigt att använda produkten.

Alla produkter finns i 3 olika dofter, Aloe vera, Avocado och Nypon.

Tisdag

Och så var det tisdag.

Igår var vi på banken, och jag tyckte att det gick bra.
Vi lyckades komma fram till ett bra upplägg på lånet.

Det blev ingen Kina restaurang igår, vi köpte en grillad kyckling och potatis sallad istället yamoooo.
Fort och lätt gick det också.



Nu väntar jag på en vän som ska komma och hälsa på oss, hon kommer ca kl 14 så jag har lite tid på mig att röja här hemma.
Det står saker både högt och lågt just nu, men så är det väll när man ska flytta.

Så nu blir det lite städ time.

Arn, Riket vid vägens slut.

Nu har vi precis tittat på den  2:a Arn filmen, Riket vid vägens slut.



Jag tyckte att filmen var helt okej, kul att äntligen få reda på hur det slutade.


men nu ska vi se till att gå och lägga oss...natti natti :)

Banken.

Nu ska vi strax åka till banken för att planera huslånet.....undra hur lång tid det kan ta? En timma kanske:)

Sen får vi nog försöka ta och äta lite, är redan hungrig känner jag.
Det kanske blir kina restaurangen eller nått.

Ska till Skara och handla mat idag hade vi tänkt, det blir coop och lidl.
Katterna använder bara lidls kattsand, tar man någon annan kattsand så hittar man korvar lite över allt i lägenheten sen, tex i handfatet yuuuu.

Så det är bäst att köpa rätt sand.

Sämre hy under och efter graviditeten

Jag har alltid varit jätte nöjd med min hy, hade bara någon enstaka finne som tonåring vilket var jätte skönt. Min hy har alltid varit flawless, jätte slät och fin.

Men när jag blev gravid så började den förändras, jag fick fler finnar än jag någonsin fått förut och huden blev blankare.
Nu efter graviditeten så har det bra blivit värre, finnarna kommer och går och ett visst parti i ansiktet har även blivit jätte trorrt och bara flagar och irriterar.

Man blir så less, när man alltid varit bortskämd med bra hy tidigare.
Jag smörjer självklart in mig morgon och kväll och ibland någon gång mitt på dagen, utan att det blir direkt bättre.
Behöver åka och köpa en ny dag cream snart, en som är för riktigt torr hy så jag kan behandla det torra partiet ordentligt.

Självklart visste jag att huden skulle ändras både under och efter graviditeten, men jag hade nog hoppats på att jag med ett under skulle komma undan detta. Men NEJ NEJ det gjorde jag inte :(

Har väll inte riktigt haft varken tid eller ork att ta tag i problemet ordentligt än, men jag ska försöka få tid till det någon gång snart hoppas jag.....Kan behövas ett lycka till, har massor att göra nu.

Någon som har eller har haft liknande problem?

Trött...

Shit vad trött jag är idag, vill bara lägga mig och sova. Men det går ju inte........

Ska försöka piggna till lite och slänga i en tvätt i maskinen för att sedan börja packa lite, nu är det inte så långt kvar tills vi ska flytta hi hi blir bara så glad.......och lite nervös faktiskt.

Det kommer kännas jätte annorlunda att att bo i ett stort hus, det var så länge sen nu.

Men kul ska det bli...

Cargo

Tycker Cargo har lite roligt smink, gillar framför allt deras plåt förpackningar.

    
Snygga läppglas i plåtburk.......


Ögonskugga, finns i många fina färger.
Det finns även 1 packs ögonskuggor i roliga färger.


Rouge, finns även i andra färger......lite kul när det är melerat.


Idag blev det sent.

Jag, Denwer och pappa skulle åka och titta på en traktorkärra, som vi skulle ha att köra sågspån på till vårat nya hus.

Hmm trodde vi ja, det var visst ingen kärra det handlade om utan sågspånet som låg på den....*lite missförstånd*

Men vi behövde spån att elda med i huset så det var inga problem, vi köpte spånet och får förmodligen låna kärran tills vi eldat upp allt.
Men vi blev ju lite snopna när vi trodde att det var en kärra vi skulle titta på hi hi.

Vi följde med hem till mamma och pappa för att äta, jag och Denwer hade ändå inget för oss. Ted jobbade och skulle inte vara hemma förrän sent.
När vi kom in hemma stod min lille bror jimmy och spelade guitar hero.
Blev tvungen att prova lite senare.......:)

Vi fick potatis, sås och stek till middag och sedan blev det efterrätt, chokladpudding mmmm *min favorit*
Vi stannade där hela kvällen, till och med Ted han komma dit en sväng.

Men nu är vi hemma och Ted har sten somnat i soffan.....så sött.

Let´s dance

Idag börjar nya säsongen av Let´s dance......ska bli så kul.

Om du vill titta slår du på tv4 kl 20.00.

I år ska bla Isabella *blondinbella* Löwengrip vara med, mycket spännande.


Här är en bild på hela gänget som ska vara med.

Jag sitter iaf klistrad framför Let´s dance idag.

idag.....

Idag kom mamma och hälsade på en stund, hon hade varit och tränat och hade lite tid över innan hon skulle hem och laga mat.
Denwer blev jätte glad av att se sin mormor och försökte som vanligt slita av hennes halsband, utan att lyckas.

Direkt efter att mamma gått plingade det på dörren hmmm tänkte jag, vem kan det vara?

Det var min bror som kom förbi en snabb sväng innan han skulle till mamma och pappa och meka.
Han hade med sig en stor bit brieost som jag och mamma skulle få dela på mmmmm vad gott *gillar brieost*

Han hade fått en massa ost från jobbet som han inte orkade/hann äta upp.....tur för mig och mamma :)

Fint......

hittade lite roliga saker på forever 21 som jag gillade.






Gillar verkligen dom här skorna......SÅ snygga.

Jippi......

Nu har killen som ska köpa våran lägenhet varit här och skrivit på pappren, så nu kan man väll säga att lägenheten definitivt är såld.

Han ska till banken i morgon och fixa en bankväxel så vi kan få våra pengar, fick endast en handpenning idag :)
Åh vad man ville åka och handla kläder för dom pengarna.
Men icke sa nicke, det får jag inte göra......Pengarna ska gå till huslånet.

Känns så skönt att veta att man inte har en extra hyra att betala nu.

JIPPIIIIII.

 

På bättrings vägar

Idag har varken jag eller Denwer haft någon feber alls.
Fast jag känner mig inte helt okej än tyvärr.
Men det är så skönt att må bättre, hoppas det är över snart. Nu vill vi vara friska så vi kan koncentrera oss på allt som behöver göras inför flytten.

Det är ju massa annat man måste tänka på, adressändra, flytta elen, nya försäkringar mm, vi har ju ett helt hus nu som måste ha en bra försäkring som täcker allt som kan hända.

Hmmm det blir inte lätt någon som har tips på vad man behöver för försäkringar när man har ett stort hus????
Får sätta mig ner och ringa runt lite och höra mig för snart.

Sega HSB, dom har ännu inte skickat kontraktet på våran lägenhet.
Killen som ska bo här behöver skriva på och visa pappren för banken för att vi ska kunna få pengar för lägenheten.
Vilket vi vill ha så snart som möjligt.
Ska ringa HSB idag och höra hur det går för dom.

Middag

Nu när vi varit sjuka allihop så har jag och Ted ätit panpizza just för att ingen av oss orkat laga mat. Så idag när vi är lite bättre så lagade vi ris, karré och bearnaisesås jammiiii.



Det var riktigt gott med riktig mat......något jag längtat efter :)

Medicinen har hjälpt.

Idag vaknade Denwer 06.45 och ville inte sova mer.
Jag gjorde mitt bästa för att han skulle somna om, utan att lyckas.
Kände att jag inte ville stiga ur sängen riktigt så tidigt så vi låg kvar ett tag till.

När vi kom upp så hade vi inget bröd hemma, hade glömt av att köpa det igår. Gjorde gröt åt Denwer och försökte få upp Ted ur sängen så han kunde åka och handla frukost åt oss.

Denwer har feber igen, omkring 38 grader.  Min feber har heller inte gett sig, men den är lägre så man orkar lite mer.
Hostmedicinen vi fick har faktiskt hjälpt lite, han har inte alls hostat lika mycket i natt vilket känns skönt.
Hostan är kvar men den kommer inte riktigt lika ofta.
 

Legenden om Zorro

Det gick bra på sjukhuset, Denwer var jätte duktig.
Han fick hostmedicin som man kan ta 3ggr per dag om det behövs, fick med oss lite hem i ett rör att ha under natten och i morgon bitti.

Får hoppas att medicinen hjälper, annars så skulle vi höra av oss igen för att testa en annan.

Nu ska vi sätta oss ner framför tv:n och titta på Zorro med Antonio Banderas och Catherine Zeta-Jones.


Sjukhuset.

Snart ska vi åka till Lidköpingssjukhus med Denwer, hans hosta har bara blivit värre och han får ingen luft alls när han hostar vilket är jätte otäckt.
Värst är det på nätterna då han får hosta väldigt ofta men det har även blivit värre på dagen, vilket inte känns bra.
Vi som trodde det skulle bli bättre nu när febern försvunnit.

Ringde till sjukvårdsrådgivningen och pratade med en tant som bokade in oss i Lidköping.
En läkare ska lyssna på Denwer och höra om han kanske behöver något luftvägsvidgande eller kanske slemlösande eller nått, vi får väll se vad han kommer fram till.

Vi fick tipset att han nästan skulle sitta upp och sova för att lättare få luft, vilket vi redan fixat utan att det gett något resultat.

Ne nu får vi fixa i ordning oss så vi hinner i tid, vet inte riktigt vart vi ska någon stans.

Bilder från Victoria's secret fashion show 2008


Alessandra Ambrosio öppnade visningen 2008.


Heidi Klum













Lika många snygga oufitts som alla år........me like.

Dålig uppdatering

Hej hå.

Har varit lite dålig på att uppdatera, men som ni kanske läst så är jag sjuk och det håller i sig.

Igår hade jag 39,9 grader vilket inte alls var kul, nu under dagen har jag mått lite bättre och passat på att vila.
Tyvärr så har febern börjat komma igen så jag tänkte passa på att lägga ett inlägg innan det blir värre.

Denwer har inte haft någon feber på hela dagen vilket är skönt, vi får hoppas att han slipper det nu. Han har fortfarande hosta och  är lite hes men det verkar bli bättre.
Ted har inte heller han haft någon feber men har hosta och är allmänt små sjuk fortfarande.

Reprisen på Victoria's secret fashion show 2008

Ikväll är reprisen på Victoria´s secret fashion show 2008, kl 19:00-20:00 på tv 3.
Så för alla er som missat showen kommer kunna se den ikväll.
Kan avslöja att dom visar massor av fina underkläder, precis som tidigare år.






Bilderna är från tidigare år, ni får allt vänta tills ikväll för att se vad dom visar.

Fortfarande sjuk

Tyvärr så är vi fortfarande sjuka hela familjen, feber och hosta......inte kul.
Det är väll bara att härda ut tills det har gått över.

Tog 2 alvedon i morses som sänkte febern så att jag orkar ta hand om Dewnwer, är ju inte det lättaste när man själv är sjuk.

 

Barnhemmet


 Denna film skulle jag vilja se, har hört att den ska vara jätte läskig.

Någon som sett den???



Halens katalogen



Nu har jag börjat titta i halens katalogen också.
Det är så kul när det kommer nya katalogen som man kan börja bläddra i, det bästa av allt är att sitta och ringa in sina favorit saker.

Här kommer några av mina favoriter.


Min favorit, fanns även i beige.


Snygg kappa.


Sköna mysbyxor.

Nu har det hänt

Även jag har blivit sjuk, fick feber i natt som fortfarande håller i sig.
Antar att det är influensan som drabbat mig.

Min kompis ringde idag och berättade att hennes sambo och son också blivit sjuka, även hennes bror och några till.

Smittan sprider sig som ringar på vattnet, man fattar inte hur fort det går.

Nu blir det bara till att försöka vila och sätta på någon bra film för att fördriva tiden.

Vi får hoppas att det går över så fort som möjligt.

H&M katalogen

Jippiiiiii nu har jag haft lite tid över för att läsa H&M katalogen som kom för några dagar sedan, och jag är inte direkt besviken på den.

Hittade massor av fina saker som jag vill ha.


Väldigt fin framsida på katalogen, man blir köpsugen bara man ser den.

Här kommer några av mina favoriter ur katalogen.




Kjolen och toppen är mina favoriter.

Ett par söta vår/sommar skor som passar till mycket.

Fina kilklacksskor ett par av dessa kanske man ska köpa sig???

Nej jädra skit.....

Nu har Denwer också blivit sjuk, 39 graders feber, snuva och hosta.......så nu är det väll bara att vänta på att jag också ska bli sjuk.

Vi som skulle packa inför flytten den 26:e nu känner jag att jag blir lite stressad.
Idag har jag börjat tvätta massa tvätt som ska börja packas ner i lådor, och i morgon blir det mer packning om jag hinner.

Sanna och Dennis ringde förut och frågade om vi ville gå med ut  ikväll, vilket vi gärna gjort om inte Ted och Denwer varit sjuka.
Så det får bli en hemma kväll igen för våran del.

Vi får ta det en annan dag guys.

Ännu en dag....

Nu har Ted varit sjuk sen nyårsafton alltså i 3dagar, när ska det går över?
När vi ringde till sjukvårdsrådgivningen så trodde dom att han har fått influensan som går nu och att han troligen kommer vara sjuk i 5dagar.

Fick reda på att min brors tjej också blev sjuk på nyårsafton och har även hon varit sängliggandes precis om Ted, fy vad tråkigt alltså. Antar att det är ganska många andra som är i samma situation som dom och ligger sjuka hemma.

Nu hoppas jag bara på att jag och Denwer inte blir smittade, men troligen så kommer vi att bli det sa dom på sjukvårdsrådgivningen.
Men jag hoppas att vi slipper ändå.

Mina sötnosar



Mina sötnosar ligger och myser i soffan.

Tänkte försöka muntra upp Ted med en söt liten bild nu när han är sjuk.

Ted är fortfarande sjuk.

Tyvärr så verkar febern och förkylningen hålla i sig, i natt så vaknade Ted med 40,6 i feber och den har legat där ett bra tag.
Men nu har alvedonen börjat värka och sänkt febern så han har orkat äta lite iaf får hoppas att han blir bättre snart.

Alvedonen började ta slut här hemma så mamma och pappa som ändå skulle ut på en tur i bilen fick komma förbi med några fler, apoteket har ju stänkt idag så jag kunde inte åka och köpa några.

Jag och Denwer får ta en tur till apoteket i morgon istället.

2009

Ja nu var det ett nytt år igen då, 2009 alltså.

Nu måste man komma ihåg att skriva 2009 istället för 2008, det brukar ta ett tag innan man lär sig att skriva rätt. Man har ju ändå skrivit 2008 i ett helt år så det har blivit en vana.

Tiden börjar helt plötsligt gå väldigt fort tycker jag och man blir bara äldre och äldre, kanske är det för att man fått barn och man känner av tiden på ett annan sätt.
Ja vet inte......


GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA.

Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0