Le Tan från eleven.se

Hittade något jag vill ha från eleven.se som förhoppningsvis kommer till pass snart när solen vill titta fram igen.....vill ha sommar och sol nu.


Le Tan Coconut Sunscreen Oil SPF 15

Ge din hud en naturlig lyster med denna kokosdoftande olja. Den skyddar, återfuktar och ger näring till din hud för att förhindra torrhet. En högt skyddande sololja som ger ett bred spektrum-skydd mot förtidigt åldrande av huden - skyddar mot UVA- och UVB-strålar samtidigt som den hjälper huden för att utveckla en fin solbränna.

  • Fri från PABA.

Innehåll: 125 ml

 

Finns även med SPF 4......vill bara ha denna sololja med SPF 15 har letat som en tok efter en sololja med solskydd i och när jag såg att det var coonut som doft så blev jag förälskad direkt, älskar coconut.

 

Här kommer fler saker från Le Tan som kan vara bra att ha.

 

Le Tan Coconut Spray SPF 30+

En lätt, icke-fet och återfuktande solskydd, med en härlig kokosdoft. Denna högt skyddande solkräm ger ett bredspektrum-skydd mot förtidigt åldrande av huden - skyddar mot UVA- och UVB-strålar, samtidigt som den hjälper huden att utveckla en solbränna. Vattenresistent i upp till 4 timmar.

  • SPF 30+
  • Fri från PABA.

Innehåll: 250 ml

Finns även i Lotion form och med "doft" classicoch med fler val av SPF.

 

Tyckte att denna var lite rolig sollotion på dunk 1000ml bra om man har många som ska smörjas in.

 

För den som legat lite för länge i solen....Aloe Gel är det bästa på på solbränd hud enligt mig, använder även Aloe Gel om man bränt sig på Brännässlor, stekpannan eller nått sånt, på små sår myggbett mm.

 

 

Le Tan Fast Tan Instant Self Tanning Foaming Mousse

Le Tan brun-utan-sol produkter är tonade och ger dig direkt en solbränna. Den bronzade effekten gör så att du lättare kan se var du applicerat, vilket garanterar en bekväm och perfekt solbränna. Ett väldoftande karamell-skum. Le Tans speciella blandning förbättrar färgen och torkar snabbt och ger en omedelbar solbränna.

Innehåll: 110 ml

Älskar sådana här produkter kanske borde addera en sån i min samling har aldrig provar en selftaning i mousse format tidigare. Det bästa med denna är att man ser direkt vart man smörjat in sig då produkten ger färg direkt.

 

 

Le Tan Daily Glow with SPF 15

En revolution inom hudvård! Le Tan Daily Glow är en fuktighetskräm med SPF 15 som gör huden silkeslen och mjuk, samt ger en gradvis bronzad lyster och skyddar samtidigt huden mot skadliga UV-strålar.

  • SPF 15

Innehåll: 250 ml

 

Det som är extra bra med denna och som gör att den skiljer sig lite från tex Dove summer glow är att den innehåller SPF 15, me like man vill ju inte bli gammal i förtid.

 

Bilder och info från www.eleven.se där du kan hitta alla dessa produkter.

 

 

 

 

 


OBH Nordica Supreme Non-Stick....Buzzador

Jag är en Buzzador och håller just nu på och testar OBH Nordicas jätte fina Supreme Non-Stick serie och är hittills jätte nöjd.
Här kommer lite bilder på vad jag testat att göra med alla fina redskap.


Vi använde oss utav OBH Nordicas  Oden kockkniv 15 cm när vi skar frukt och kött till min dotters dop och var så nöjda kniven har lagom tyngd och skar snabbt och lätt igenom allt vi provade.


Här kokar vi ägg i
Supreme Non-Stick kastrull 1,5 , vilket som tyvärr inte syns på bilden är att det är ett lock till som har hål i kanten vilket gör att man kan hälla av vattnet från äggen med locket på utan att äggen trillar ur......jätte bra...det gillar jag.


Testade att steka ägg i
Supreme Non-Stick stekpanna Ø 28 cm och så klart utan att använda smör vilket kändes jätte konstigt men visade sig sedan vara otroligt bra. Inget smör och heller inget ägg som fastnade helt otroligt tyckte jag då jag tidigare testa stekpannor med samma egenskaper utan att dom fungerat men denna höll vad den lovade.


Här blev det köttfärs och makaroner till middag.  Hade inget smör i stekpannan vilket fortfarande känns konstigt då man alltid använt det förut, köttfärsen fastnade inte alls utan bryntes jätte fint. Till makaronerna slapp jag ta fram durkslaget då även
Supreme Non-Stick gryta 3,0 l har lock med hål i kanten och hällpipar  på båda sidor så det gick snabbt och lätt att hälla av makaronerna och ingen extra disk heller vilket är ett stort plus...avskyr att diska durkslaget.


Även nudlar gick bra att både tillaga och hälla av, inte en endaste liten nudelbit åkte ur när jag hällde av dom.

Här kommer bilder med locket på så ni kan se vad jag menar med hål i kanten på locket.
Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är shallball): 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken.


Hälsningar,
shallball

Brun Utan Sol även kallat BUS

Ska nu försöka blil lite fusk brun till dopet på söndag så jag tänkte försöka starta idag.....men jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska börja med. Har några produkter att välja på här hemma i skåpet....Men jag får nog fega lite och börja med Dove summer Glow idag och sedan går jag nog på Sublime Bronze Gel och på Söndag Sublim Bronze Self-tanning Gel Instant result som blir lite skimmrig och fin....

Hoppas på att detta kan fungera.Nymålade Naglar.
Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0