Depend Gellack gör dina egna naglar fina och hållbara till jul och nyår.

Köpte ett startkit av Depend Gellack för att se om det kunde få mitt nagellack att sitta längre än 2 dagar och för att få naglarna att hålla lite bättre. 
Då mitt jobb gör att jag sliter otroligt mycket på naglarna så kännde jag att det är värt att testa, Blir betydligt billigare än att behöva gå och göra naglar på salong och du kan byta färg när du själv vill. 
Pris ca 469.- på H&M och lacken ca 80.- om jag mins rätt.
 
I startkitet ingår:
1 LED-lampa och sladd.
1 flaska med för och efter rengöring.
1 flaska med baslack
1 flaska med topp lack
1 nagelfil och orange pinne till nagelbanden.
 
Om man vill ha mer än bara stärkta naglar alltså ett färgat lack så får man köpa till detta för ca 80:- styck men det går även bra att använda ett av dina vanliga nagellack mellan depends gelbas och topp lack. 
Resultatet blir då inte lika hållbart som om du skulle ha Depends egna gellack då det är mycket tåligare, men ditt vanliga lack sitter ändå lägngre än vad det skulle gjort utan depends bas och topp gelllack.
 
Men som sagt bästa resultat uppnår du med Depends egna färgade gellack.
 
Här har jag använt mig av Depends baslack och belyst med LED-lampan i 30 sek.( innan detta så renjorde jag nageln med rengöringen så klart.)
 
Sen använde jag mina egna vanliga nagellack, målade det vita i två lager snett över nageln och lät det torka utan lampan (då jag ej vet hur det blir om man kör med LED-lampa på vanligt nagellack).
Sen målade jag med glitter lacket från andra sida snett över och lät det torka.
 
Efter det målade jag på Depends topp gellack och in i LED-lampan i 30sek för att sedan måla ett lager till med topp lacket och in i lampan i 30sek. Dett gör jag för att jag inte använt Depends egna färgade gellack vilket skulle gjort att nageln blev lite tjockare och för att uppnå samma resultat så tog jag 2 lager, sen vill jag att det ska hålla så länge det bara går.
 
Avslutade med rengöringen för att få nageln att bli blank och fin.
 
För mig höll resultatet ca 2 veckor hade då fått några rejäla smälar som förstört lite av lacket men inget stort, detta kan man ju bättra på under tiden om man vill. Borde ha behandlat nageln med ytterligare ett lager topgellack efter ca 1,5 veckor då jag sliter mina naglar extremt mycket på jobbet.
Alla produkterna förutom LED-lampan (vad jag vet) går att köpa löst så om topp lacket tar slut är det bara att gå och köpa en sådan flaska och så vidare.
 
Flaskorna med lack fungerar precis som ett vanligt nagellack, Alltså man bara målar på som vilket lack som hällst och tar bort om det kommit något utan för innan man för in fingrarna under LED-lampan.
 
Finns även borttagningsmedel som man köper till för ca 30.- 
Det var inte speciellt svårt att ta bort nagellacket heller och sliter inte på din vanliga nagel.
 
En jätte rolig och bra produkt.....Jag älskar den, har redan sparat mig många avbrutna naglar.
 
Det går även att använda dessa produkter och LED-lampan till tånaglarna, där är resultatet ännu mer hållbart. Ska såklart provas till vår/sommaren.
 

Kommentarer
Postat av: Margareta Ericsson

Tack för goda råd om Depends startkit som jag kostade på mig igår! Verkar väldigt OK och speciellt om det nu går att använda sitt vanliga nagellack..... Har ju några stycken..... Jättenöjd! Skall
testa på tånaglarna imorgon
Maggan

2013-07-21 @ 19:01:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0