RevitaLash......snart i mina händer.



Har äntligen fått tummen ur och beställt RevitaLash till mina ögonfransar....tänkte att jag skulle hinna få lite fylligare och längre fransar nu till sommaren.....eller kanske mitt i sommaren då det kan ta mellan 3-10 veckor innan man ser något resultat.

Ska försöka ta kort på fransarna 1 gång i veckan och publicera på bloggen så ni kan följa hänga med och se om det verkligen händer någonting.

Här kommer info om produkten som säljs på bla eleven.se vilket också är min källa till nedanstående text.

RevitaLash Ögonfransbalsam

Ger näring till dina ögonfransar. RevitaLash är ett otroligt framsteg inom ögonfransnäring och dess skönhet. RevitaLash kommer dramatiskt att intensifiera utseendet på längd, tjocklek och fyllighet av dina naturliga ögonfransar.

RevitaLash stimulerar tillväxten - det är inte en mascara som ger en illusion av längre fransar. Om du vill ha märkbart längre, tjockare, fylligare och mörkare fransar är RevitaLash unik på marknaden idag. Märkbara resultat kan ses efter 3-10 veckor och är tom mätbara.

En del av all vinst från försäljningen av RevitaLash går till förmån för bröstcancerforskning.

RevitaLash är en ögonfransnäring framtagen av en amerikansk läkare och hjälper dig att få märkbart längre, tjockare, fylligare och mörkare fransar. Det spelar ingen roll hur korta, sköra, tunna eller glesa dina ögonfransar är, RevitaLash hjälper dig att få långa, vackra ögonfransar som strålar.

RevitaLash fungerar även som ett ögonbrynsbalsam. Applicera då produkten på ögonbrynsrötterna och låt det verka över natten.

  • Enhanced Formula



Kommentarer
Postat av: thesswester - inte som alla andra

hoppas det fungerar! :)

och ett litet bloggtips från mig till dig, ändra färgen på "kommentera" för att den är ju röd och bakrunden rosa så det syns inte så mycket. take care!

2011-05-03 @ 18:40:51
URL: http://thesswester.blogg.se/
Postat av: Michan

Hej! Var med och tävla om ett hårstylings kit från Got2b/Schwarzkopf.

Reglerna är enkla och alla kan vara med!

Lycka till :)



http://texasplays.blogg.se/2011/may/tavling-vinn-harstylingskit-fran-got2b.html

2011-05-04 @ 19:54:35
URL: http://texasplays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0