En underbar dag









Idag var det en jätte härlig dag med fint väder, så vi tog en pomenad i skogen på kinnekulle med några vänner. Sedan blev det ett besök på kina restaurangen, det tyckte vi att vi var värda efter våran promenad. Både maten och efterrätten var underbart god.  Denwer var jätte glad och snäll under hela restaurang besöket, han fick ju sitta i egen stol :)
I dag var det inget stressat alls, vi satt och åt ganska länge. Sen bestämde vi oss för att hyra en film och köpa godis och dricka för att sedan åka hem till Dennis och Sanna och prata och titta på film.
Denna dag blev helt enkelt perfekt......

Kommentarer
Postat av: Milla

Åh, så mysigt ni verkar ha haft det! =) Sådana dagar kan man leva på länge, man får så mycket energi och ork till att fixa vardagen lixom.



Det ordnade sig med hundvakt ändå. Ja, det är verkligen jättejobbigt att han inte skött sig tidigare! =/ Men denna gången hade han faktiskt skött sig! Jätteskönt verkligen. Vi har ju lagt om hans vanor och rutiner för att försöka få ordning på honom. Luckan är numera helt stängd, jämt. Den gjorde nog mer ont än gott, tyvärr. Och ingen mat framme på natten eller när vi inte är hemma. Och det går faktiskt himla bra! Visst sker det ju fortfarande olyckor, men det är ju en övergångsperiod, han måste ju vänja sig och lära sig. Men det blir nog bra, klart han måste bli 100% rumsren - något annat är ju inte okej när han inte är valp längre.



Vad kul det ska bli på Halloween förresten! Ser verkligen framemot det! =)



Kram!!

2008-10-13 @ 08:55:51
URL: http://baramittlillaliv.blogg.se/
Postat av: sanna

hej igen..:) det var en jätte mysig dag!! o god mat..riktigt skönt att slippa stressa, vilket man kan va expert på annars..kramelikram..

2008-10-25 @ 13:29:06
Postat av: sanna

o vilka fina bilder!!

2008-10-25 @ 13:29:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bildbloggar Affärsverksamhet bloggar Bloggtoppen.se
RSS 2.0